Eva Eternell Horse Blogg

Eva Eternell Horse Blogg

Ridsport på en ny nivå

Här bloggar vi om allt inom hästvärlden och ridsport.

Plockat in vikarien igen

RidsportPosted by Eva Eternell Hagen Tue, January 13, 2015 07:39:43

Fasigen. Var sjuk hela nyår! Fick sätta in vikarie igen. Skulle ha tränat denna vackra frieser på Nyårsdagen. Fina Zeus som ni ser mig rida på bilder från förra året.

Men det gick bara inte. Så jag erbjöd hästägaren att min son Martin skulle rida hästen istället för mig.

Martin har ju ridit sedan han var liten - med en mamma som mig! Men han har ju lärt sig rida på mammas häst. Så jag tycker det bara vore bra för honom att lära sig rida andra/alla hästar.

Jag har ju låtit Martin så ta över och rida för min gamle tränare KG. KG tycker definitivt att jag kan gå i pension och låta den yngre ta över.

Stina Svanlund tycker samma sak. Så jag måste väl tyvärr inse att jag måste gå i pension. Åtminstone som hoppryttare och låta Martin ta över den delen. Inte så kul . Klarar inte landningen på 130 med mina gamla knän längre. Upp till en meter funkar, men det är ju inte "hoppning" för en hoppryttare.

Så Martin har fått ta över all hoppning. Jag kan vara banbyggare (banbyggaren ritar banan, men bygga får han göra själv) och tränare (ropa order till Martin).

Hursomhelst. Så var det första gången riddaren Martin fått rida en så stor och fin frieser. En riktig gammal stridshingst! (Fast kastrerad och utan rustning. )


  • Comments(0)//blogg.eternell.se/#post136